Πρόσκληση για συμμετοχή σε περίπτερο του HL7 Hellas - eHealth Forum 2015

 

ΠΡΟΣ τα ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Αγαπητά Μέλη του HL7 Hellas,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 3 & 4 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και ποιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL το συνέδριο eHealth Forum 2015, την ελληνική διοργάνωση για την προαγωγή της ηλεκτρονικής υγείας. Η σημαντική αυτή εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το HL7 Hellas και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας. Φιλοδοξεί να διευρύνει και να βαθύνει το αποτύπωμα του eΗealth Forum 2014, της διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε επί Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον εκατοντάδων συμμετεχόντων από ολόκληρο τον κόσμο.
Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), του ΕΟΠΥΥ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, της ΠΕΦ και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ, την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών και το ελληνικό δίκτυο EIP on AHA. Αναμένεται να συγκεντρώσει συνολικά 300-400 σύνεδρους. Θα υπάρχει έκθεση, όπου έχουν κληθεί να συμμετέχουν Πανεπιστήμια, Ερευνητικά Κέντρα, Υγειονομικές Περιφέρειες, Εταιρείες Υλικού/ Λογισμικού, Εταιρείες τηλεφωνίας, ICT, κ.α. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν ψηφιακά προγράμματα, εφαρμογές και προϊόντα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών και των επαγγελματιών υγείας και την προβολή των εκθετών.
Για τα μέλη του HL7 Hellas έχουν εξασφαλιστεί προνομιακές τιμές για την συμμετοχή τους σε μπλοκ περιπτέρων - με κεντρικό περίπτερο του HL7 Hellas. Ακολουθούν δύο (2) προτάσεις: Πιστεύουμε ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να προβληθεί το έργο όλων μελών του HL7 Hellas. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε, παραμένουμε στη διάθεσή σας. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τη κυρία Πόπη Παρασχάκη στα παρακάτω στοιχεία: Τηλ: 210 6231305 (εσωτ.: 217) Fax: 210 8014247 e-mail: paraschaki.popi@mind-work.gr Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τη συνεργασία σας. Με εκτίμηση, Δρ. Αλέξανδρος Μπέρλερ Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής | Πρόεδρος HL7 Hellas