Συμμετοχή του HL7 Hellas στην Ημερίδα Medical Devices and Technology Conference "Restoring the pulse of the Greek Healthcare system"

Αγαπητά Μέλη,

Το HL Hellas από την ίδρυσή του με συνέπεια προσπαθεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και να βοηθά τα Μέλη του μέσω ενημέρωσης για τα θέματα που λαμβάνουν χώρα στον Τομέα μας αλλά και δικτύωσης με εκπροσώπους νέων ή/και συναφών Τομέων. Με τον τρόπο αυτό εκτιμούμε ότι πέραν του επιστημονικού μας ρόλου στην προώθηση του HL7 και της διαλειτουργικότητας βοηθούμε στη βελτίωση των συνθηκών της επιχειρηματικότητας.

Στην κατεύθυνση αυτή το HL7 Hellas θα συμμετέχει ως χορηγός  στην Ημερίδα Medical Devices and Technology Conference “Restoring the pulse of the Greek Healthcare system”, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22/10/2012 στο Ξενοδοχείο Athenaeum Athens Intercontinental.

Η συγκεκριμένη Ημερίδα θα ασχοληθεί με εξειδικευμένα τρέχοντα και καινοτόμα θέματα στο χώρο της Υγείας, τα οποία θα παρουσιαστούν και συζητηθούν στη θεσμική, επιχειρησιακή και τεχνολογική τους διάσταση, ενώ ομιλητές από το εξωτερικό θα μεταφέρουν την εμπειρία και τον προβληματισμό τους από τις τοπικές αγορές τους.

Η συνημμένη (προσωρινή) θεματολογία σας παρέχει μία σαφέστερη εικόνα των θεμάτων και των ομιλητών.

Με τη παρούσα επιστολή θα θέλαμε να προσκαλέσουμε όλα τα μέλη μας που θα ήθελαν να συμμετέχουν στη παρούσα εκδήλωση, χωρίς κόστος, να εκδηλώσουν άμεσα και μέχρι τη Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012 το ενδιαφέρον τους να στείλουν ένα στέλεχος τους να παρακολουθήσει την εν λόγω εκδήλωση. Τα μέλη μας που θα συμμετέχουν τελικά θα προκύψουν με σειρά προτεραιότητας με βάση το χρόνο λήψης των e-mails που θα λάβουμε από την πλευρά σας στη διεύθυνση board@hl7.org.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργό συμμετοχή σας και την υποστήριξη της προσπάθειάς μας.

 

   Ο Πρόεδρος                                                                                                                  Η Γενική Γραμματέας

 

Αλέξανδρος Μπέρλερ                                                                                                      Αθηνά Τριανταφυλλίδη

 
Ημερομηνία Έναρξης: 
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος, 2012 - 00:00
Ημερομηνία Λήξης: 
Δευτέρα, 22 Οκτώβριος, 2012 - 00