Το HL7 Hellas συμμετέχει στο eHealth Forum 2016

Ο χώρος της ηλεκτρονικής υγείας είναι ένα πεδίο που γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη σε όλο το δυτικό κόσμο και θα επιταχυνθεί ακόμη περισσότερο στα επόμενα χρόνια. Παρουσιάζει, λοιπόν, εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς αποτελεί ευκαιρία οικονομικής και επιστημονικής ανάπτυξης. Εξάλλου, η χώρα μας –παρά την οικονομική κρίση- έχει να παρουσιάσει σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της ηλεκτρονικής υγείας.
Στο πλαίσιο της δυναμικής αγοράς που περιστρέφεται γύρω από τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες εκτίμηση του HL7 Hellas είναι ότι σε βάθος χρόνου, το eHealth Forum να γίνει τόπος συνάντησης, ανταλλαγής και συζήτησης ιδεών, διασυνδέοντας τους ιθύνοντες της ηλεκτρονικής υγείας από τη Βόρεια & τη Δυτική Ευρώπη με την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου. Για το λόγο αυτό και αποδεχθήκαμε να συνεισφέρουμε στη κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη του χώρου της ηλεκτρονικής υγείας στην ευρύτερη περιοχή μας.

Το eHealth Forum επιδιώκει να καλύψει κατά το δυνατόν το ευρύ πεδίο της ηλεκτρονικής υγείας, όπου δραστηριοποιούνται επιστημονικές εταιρείες της πληροφορικής καθώς και της εργαστηριακής και κλινικής ιατρικής. Φέτος, το συνέδριο eHealth Forum διοργανώνεται σε συνεργασία με το HL7 Hellas –που έχει την προεδρία της διοργάνωσης- την ECHAlliance, το Ελληνικό Δίκτυο EIP on AHA, την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), καθώς και με την πολύτιμη υποστήριξη των IHE Europe, EHTEL, HL7 International, του Ελληνικού Συνδέσμου Πληροφορικής Υγείας (ΕΣΠΥ), της Open Health Alliance, του Ινστιτούτου Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)· παράλληλα, απευθύνει πρόσκληση για συμμετοχή σε ελληνικούς και ξένους επιστημονικούς φορείς της πληροφορικής και της εργαστηριακής και κλινικής ιατρικής, ενώ επιδιώκει και τη συμμετοχή της Επιτροπής της Ε.Ε.

Στη φετινή διοργάνωση, και λόγω του ρόλου του HL7 Hellas στο eHealth Forum 2016 είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε την ακόλουθη πρόταση προς τα μέλη του οργανισμού να συμμετάσχουν με ειδικές τιμές στον εκθεσιακό χώρο στο Pavillion του HL7 Hellas σε συνεργασία και με άλλους φορείς.

Στον χώρο αυτό, εκτός από τη παρουσίαση του HL7 Hellas, θα υπάρχει δυνατότητα για μικρότερα booth (συνεκθέτες), με 1 reception και 1 σκαμπό για τον κάθε εκθέτη. Ο χώρος γύρω από την κεντρική reception μπορεί να χωριστεί και να διαμορφωθεί κατ’ απαίτηση, ούτως ώστε οι συνεκθέτες να μπορούν να επιλέξουν με πόσα m2 θέλει να συμμετέχει ο καθένας. Παρέχονται επιπλέον δωρεάν προσκλήσεις, με αντιστοιχία 1 πρόσκληση για κάθε m2 (για κάθε συμμετοχή προβλέπεται πλήρης πρόσβαση σε όλο το συνέδριο και τις παροχές του, καθώς και πρόσβαση στις συνεδρίες matchmaking).

Διαβάστε περισσότερα στο συνημμένο